Kurtuluş Şehit Uğur Şahin Anaokulu
KURTULUŞ MAH. FAHRETTİN ALTAY CAD. KURTULUŞ ŞEHIT UĞUR ŞAHIN ANAOKULU BLOK NO 26 MERKEZ / KIRIKKALE

VİZYON

Model ve lider bir kurum olmak.36–72 Aylık Çocukların beden, zihin, dil ve duygusal yönden gelişimlerini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü ve yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, hayal güçlerini, yaratıcılıklarını geliştirmek Ayrıca milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk, vatan, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen, çağdaş düşünceli, bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

MİSYON

Çağdaş bir eğitim ortamında kendini gerçekleştiren bireylerin yetiştiği bir okul, Eğitim ve Öğretimde örnek ve önder olmak. Kaliteyi esas alarak Eğitim-Öğretim hizmeti sunmak

Öğretim Şekli :ikili öğretim

ikili öğretim